Σάντανα του Υδροχόου - Aquarian Sadhana

Πρωϊνό κάλεσμα - morning call | Βηθλεέμ Org.

GET UP   SET UP   KEEP UP


‘’Όταν σηκώνεστε το πρωί για να κάνετε την Σάντανα δεν σημαίνει πως θα γίνετε Θεός. Mε το να σηκωθείτε το πρωί γίνεστε εσείς.’’ Yogi Bhajan

Σάντανα σημαίνει πειθαρχία, μέσο, πρακτική για πνευματική ανάπτυξη. Είναι η συνειδητή χρήση κάθε πτυχής της ζωής για φροντίδα και εξέλιξη.
O Yogi Bhajan μας έδωσε την Σάντανα του Υδροχόου το 1992 για να μας προετοιμάσει στην μετάβαση για τον νέο κοσμικό μήνα (εποχή του Υδροχόου). Αυτή η πρακτική βοηθά τις συνειδήσεις μας να υπερέχουν στα νέα δεδομένα. Αναπτύσσει διαίσθηση, αντοχή, σωματική και νοητική αυτογνωσία, ώστε να γίνει η εναρμόνιση με τον αυθεντικό εαυτό ενόψει των παγκόσμιων αλλαγών.
Η Σάντανα του Υδροχόου πραγματοποιείται ως ομαδική πειθαρχία κατά τη διάρκεια των αποκαλούμενων «αμβροσιακών ωρών» (δυόμισι ώρες πριν την ανατολή), τότε ο ήλιος βρίσκεται σε γωνία εξήντα μοιρών με τη Γη και η ενέργεια που διοχετεύεται οδηγεί στα μέγιστα αποτελέσματα.

‘’Η μεγαλύτερη ανταμοιβή του να κάνει κανείς Σάντανα είναι ότι το άτομο δεν μπορεί να ηττηθεί. Η Σάντανα είναι μια αυτο-νίκη, είναι μια νίκη επί του χρόνου και του χώρου. Το να σηκώνεστε το πρωί είναι μια νίκη επί του χρόνου και να κάνετε την πρακτίκη είναι μια νίκη επί του χώρου. Αυτό είναι Σάντανα. Όταν κάνετε ομαδική Σάντανα, εμπλουτίζετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους.’’
Yogi Bhajan

2019

Κυριακή 27.01.


Πρόγραμμα
Διάρκεια: 2 1/2 ώρες
Ώρα προσεύλευσης: 05:20 μέχρι 05:55
Japji: 05:30
Kriya: 06:00
Mantras: 07:00 - 08:00
Σας περιμένει ζεστό τσάι

Τι χρειάζεστε:
◆ λευκό μαντήλι για το κεφάλι
◆ άνετα λευκά ή ανοιχτόχρωμα ρούχα
◆ μπουκάλι νερό
◆ στρώμα γιόγκα (αν έχετε)
◆ κουβέρτα (αν έχετε)
◆ Μπορείτε να φέρετε το πρωινό σας να το μοιραστείτε μετά με την ομάδα.

Συμμετοχή δωρεάν

Σάντανα του Υδροχόου - Aquarian Sadhana @ Βηθλεέμ Org. Σάντανα του Υδροχόου - Aquarian Sadhana @ Βηθλεέμ Org. Σάντανα του Υδροχόου - Aquarian Sadhana @ Βηθλεέμ Org.